Sjælland og Lolland-Falster

Gedser

Gedser, 1903. Indsejling til Gedser Færgehavn i forbindelse med indvielsen af De danske Statsbaners færgerute mellem Gedser i Danmark og Warnemünde i Tyskland den 30. september. Stumfilm.

Køge

Køge, 1928. Der er marked i byen, og landboerne fra hele omegnen valfarter til Køge Torv. Besøg bl.a. Axel Kiels sengeudstyr, H. Langkildes herreekviperingsbutik og Johan Fursøes vinhandel. Stumfilm.

Næstved

Næstved, 1938. Indvielse af Næstved nye havneanlæg finder sted 21. maj. Kong Christian X ankommer ombord på kongeskibet Dannebrog. Næstved fester for den nye havn med tivoli og fyrværkeri. Musik.

Stevns

Stevns, 1928. Optagelser af Stevns Klint med Højerup Kirke inden jordskredet i marts 1928 samt optagelser af Højerup Ny Kirke. Hverdagsgøremål i de små landhuse, husmandsstederne og på gårde. Stumfilm.

Holbæk

Holbæk, 1923. Håndværket fester i Holbæk. De forskellige fag deltager i optog gennem byen med oppyntede hestetrukne vogne. Billeder fra Holdbæk by og dens borgere på gaden. Stumfilm.

Nakskov

Nakskov, 1920. Den tyske pilot Otto Reichert er på besøg i Nakskov og tager udvalgte passagerer med på tur. Mange nysgerrige er mødt frem. Der er flotte optagelser fra luften hen over Nakskov. Stumfilm.

Ringsted

Ringsted, 1926. Den 12. september fejrer byen Den Midtsjællandske Udstilling med et historisk Chr. IV-optog med 200 mennesker. Se bl.a. det store marked med udstillinger fra byens industrielle virksomheder. Stumfilm.

Stubbekøbing

Stubbekøbing, 1938. Et kig ud over Stubbekøbings tage fra byens gamle vandtårn på hjørnet af Hovmarken, Karlsfeltvej og Wieverknolden. Fra udsigten kan skimtes tårnet på Stubbekøbing Kirke. Stumfilm.